Perhetietojen antaminen sähköisellä lomakkeella

Vatasten suvun historiaa kartoitetaan. Täytä ja allekirjoita perhetietolomake helposti ja turvallisesti sähköisellä lomakkeellamme.

Vatasten suvun sukututkijat täydentävät eri sukuhaarojen tietoja saatujen perhetietojen perusteella. Päivitystyö on jatkuvaa ja on tärkeää, että uusien ja sukutiedoista puuttuvien suvun jäsenten tiedot saataisiin sukututkijoiden käyttöön. Tiedot toimitetaan perhetietolomakkeella, joka on tulostettavissa kotisivuiltamme tai täytettävissä alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

Nykyinen henkilötietolaki koskee sukututkimusrekisteriä ja tulee sovellettavaksi silloin, jos elävien henkilöiden henkilötietoja käytetään esim. sukujulkaisussa. Perhetietolomakkeella ilmoitettujen tietojen käyttöön on kunkin 15 vuotta ja vanhemman henkilön annettava allekirjoitettu lupa. Alle 15 vuotta olevien lasten osalta suvun jäsen vakuuttaa lapsen olevan tietoinen henkilötietojensa käytöstä.

Sähköisen perhetietolomakkeen täyttäminen

Alla oleva lomake on täytettävä ja allekirjoitettava samalla istunnolla eli sitä ei voi välillä tallentaa ja palata myöhemmin jatkamaan täyttöä. Tutustu siis lomakkeen täytettäviin kohtiin, etsi niihin tarvittavia tietoja etukäteen ja lähde vasta sitten täyttämään lomaketta. Maltti on valttia…
Pakollisiksi määritellyt täytettävät kohdat tunnistat * -merkistä.